Gua dikacau..

Makhluk betuah tersebut. Misai panjang hidung kontot

Inilah cara makhluk tersebut menggangu gua yang tengah study untuk test

“lu fikir lu kiut lu boleh kacau gua?…”

Cubaan menggangu dengan kejam. Dia peluk pensel gua beb..camne gua nak stadi ni?

Muka tak pueh ati makhluk tersebut selepas gagal menggangu gua.

tindakkan agressif makhluk berbulu lebat.
“Lu ingat kaki gua ayam goreng kunyet ke beb?”

Ahahaha..
Inilah buah hati baru gua..
gua pon taktau kat mana dia selalu lepak..
gua tak penah nampak pon sebelum ni
tapi tau tau satu hari tu,
dia masuk bilik gua, dia lompat atas peha gebu gua.
(bukti tak boleh dipamerkan atas sebab kegebuan melampau)

gua punye roomate dah angkat penyapu nak hambat dia.
ahaha muke je macho, tapi geli kat kucing..aparaaa..

nasib baik gua baik,
gua layan jer hot chick sekor ni..

boleh la..
janji
lu tak kencing dalam bilik gua..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s