Futsal Sunday!

baru balik main futsal td..
lama gak tak main..
last time masa deorang main
aku tak dapat join pasal tak sempat sampai umah..
masa deorang ajak last time tu, aku on the way nak balik umah dari kampung
keter bapak overheat kat kuala kubu baru..

kali ni deorang kater la kan..
farewell match utk ezzami yang nak pindah gi sungai buluh..
ala ezzami..sungai buluh bukannye jauh pon..jalan pon bole sampai kan?

Player jemputan,
Azhar (ubi), izhar (acu) ngan azrul (ong)
Main sejam jer..
Sumer tengah kering..

Sebelum balik
Cam biasa, mapley session..
Ingat memula nak gi kat Bandar Baru Selayang tempat biase tu,
Tapi sebab ubi ngan acu nak balik melawati pastu,
So gi mapley dekat segambut tu jer..

Penat+ngantuk=nak tido!
sayonara!

Advertisements

One thought on “Futsal Sunday!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s