nak baby girl satu bole?

Lately aku rase aku suka jer tengok baby esp. baby girl..
Mungkin pasal aku tader adik pompuan..
Kakak pompuan ader..
Isk..dah kakak..memang la perempuan..takkan laki kot..adeh laa..
Bile kakak nie for sure la muka tader cam baby..
Nak harap dapat adik lagi rasa memang dah tader can dah..
Tunggu anak buah la nampaknye..

Last night kitorang ader family gath. Kat rumah kak yuli..
Kali ni family pak long bachtiar join skali..
Since anak anak dia sumenye ader baby..
Meriah la jadinya..

Sebelum ni harap syafika jer penceria suasana..
Tapi dier tu tak layan orang lain..
Dunia dia, uwan dier je..
Orang lain – boo layan
Jual mahal..

Following neh gambar husna..
Name penoh tak sure..ape tah..
Anak kak cik..yang sulung kot..
Maaaaanja sangat..
Tak kisah pon sape yang dukung dia..
Willing jer..tak kisah pon…

Actually banyak lagi baby kecik yang lain..
Tapi yang ni jer yang aku dpt pegang..
Yang lain tu dok kat ibu ngan abah dia jer..
esp. dania, baby abg nazrul..
Peluk je abah dia, takmo lepas..
(pronounce cam nama mak la pulak..hehe..recycle)

So baby husna..
ur the lucky one..

Advertisements

6 thoughts on “nak baby girl satu bole?

  1. halamakk..cumel gilerrr..tgk muka pun dah tau jenis manja2..eh..gambar anak kak cik yg latest ngan anak abg nazrul tak amik kee????

    ps..
    ni tak sabar nak kawen ni..heheheh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s