P is stand for professional…isn’t it?

Lately aku rasa cam aku jadi kurang berani nak bawak keter cam dulu..

Bukan nak citer la kan..
Dulu masa aku memula dapat lessn..
Aku bawak cam jalan tu aku yang punye..
Aku leh cucuk keter depan serapat rapatnye..
Aku leh menyelit time jam..

Aku ingt aku wat dari petaling street sampai selayang dalam 15 min jer..
Memang giler..

Huhuhu..dia memang laju..
(gaya iklan keselamatan jalanraya..ingat lagi tak?)

tapi bila dah dapat lesen full
bila dah cabut sticker P..

nak cucuk keter depan pon pikir banyak kali..
kalau la dia brek mengejut..abess..

nak nyelit2 pon tak baper berani..
rasa lagi aman kalo bawak relax relax..
bukak tingkap..
kasi sedut udara nyaman

erk..tingkap keter mak aku dah jammed..takleh bukak..

mungkin dah ader yang tersayang kot..
hehehe..
ingatlah pada yang tersayang..

ingat nak try tampal balik aa sticker P tu..
lets fly bebeh!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s