Deadmeat..!

adey laaa..
mati aku..aper aku nak wat neh..
ambik..
gatal tangan pilih benda yang susah nak cari maklumat..

baru pas briefing utk module tooling untuk bengel mekanikal..
each person kena pilih satu hand tool dan citer detail pasal tool tu..
dari usage, material, ngan specialities menalah tu..

C-clamp…
aper tu c-kelemp?

dier cam donat..tapi tader lubang kat tengah..
tepi tepi dier ade ulir cam karipap..
atas dier ader beras pulut yang digoreng hangit..
material asas..ubi kentang..
hehehehe..

Orang melayu kata C-clamp..
orang putih kata apit-G

camner english dier c clamp aaa?
kenapa tak g-clamp?

tau tak apit g..?

mana la nak cari detail pasal benda basic tu..
kat internet?
asal cari pasal basic tooling equipment jer..
kuar la alat alat tahapeapetah..
CNC la..
ape lagi tah..
basic la sangat..
nak jer aku key-in..
-alatan tangan zaman kuno/batu
-alatan kegunaan kanak2 rebina
-alatan yang dah outdated
-apit G la bod*h..

teringat aku kat buku kemahiran hidup tingkatan 3 dulu..

dah kena makan anai2 dah pon..

aku dapat ko anai anai..aku gigit ko sampai lunyai..
hehehe..cam boley jer..

cheet..

lapar aaaa…
hujan lak kat luar…
mulut pon dah bau kasturi..

chaloosss..

Advertisements

One thought on “Deadmeat..!

  1. C-clamp??? apekah??? tanye gene tau gk aku… huhuhu… ko tau, lecturer aku ckp 1 nucleotide harga die 80 sen??? biasanye org nk gune ribu2, juta2… aku rase nnt nk wat company jual nucleotides arr… mesti kaye… huhuhu… mesti ko x phm kn… xpe la… ko ngn dunia ko… aku ngn dunia aku… all the best mate… eminent selayang rox!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s